Miért csinálja a Facebook, ha valakit ismerősnek jelölök, napokra, sőt hetekre nem engedi a bejelölést? Azokat is törli, akiket addig bejelöltem, de még nem jelezték vissza, hogy ismernek. A bejelölést először 4 nap, utána már 2 hétre tiltotta meg!
Figyelt kérdés
Pedig én úgy érzem nem követtem el hibát csak ismerősnek jelöltem embereket. Ha ez így megy tovább, lassan 1 évig nem jelölhetek ismerősnek senkit! Szóval mire kell ügyelni, hogy a továbbiakban ez ne történjen meg? Kérem segítségüket!2011. ápr. 28. 00:08
1/3 anonim válasza:
Talán olyanokat kellene bejelölni, akiket tényleg ismersz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez nem volt kimerítő válasz.Mivel csak olyan embereket jelölök be akiket ismerek, ha nem is mindegyiket személyesen,de felnézek rájuk,ismerem munkásságukat. Már ez is baj? Akkor nesze neked letiltunk,mert bejelölsz! Végül is,ez a megoldás...Miért nem utasítják el a bejelölést,azok akiket ez zavar, sokkal egyszerűbb lenne!Nem kéne az embert hónapokra letiltani,mert megjelölt valakit,akire felnéz. Hát ha erről szól a Facebook,hogyan csesszünk ki másokkal,akkor a Zuckerberg gyerek büszke lehet magára!Tényleg nagyot alkotott!
2011. ápr. 28. 12:03
3/3 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magam, ha olyanokat jelölsz, akiket nem ismersz, akkor ne csodálkozz ha kitiltanak.
A Facebook-on nincs lehetőség csak szimplán visszautasítani egy jelölést. Vagy kitiltod az illetőt, vagy csak talonba teszed (majd később visszatérsz rá.).
Híres embereknek a klubjához csatlakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!