Ki van a Diginél, és elégedettek vagytok-e a szolgáltatásukkal?
Gyálon, ahol lakom lehetőség nyílt a DIGI szolgáltatóhoz csatlakozni. Jelenleg a UPC-nél van a digitális tv. és az internet hozzáférésünk, de az árak miatt váltanánk.
Előre is köszönöm őszinte válaszotokat!
Én nem digis vagyok, de csupa jókat hallok róla és a sebessége is jó főleg mikor torrentezek utorrent-ben ha a torrentet kijelölöd a "Peerek"-nél általában digikabel.hu-s ip-k vannak mivel sokan akik tehetik Digi-t vesznek. Bárcsak ahol én lakom lenne Digi egyből repülne a T-Home.
Serintem érdemes váltani alap csomag is jó sebességet ad. A Tv-jük is jó mikor nekünk volt tv csak a beltéri elromlott és pont az amelyiket megvettük... átkelett váltani T-home-ra Digi tv a településen ahol lakom jön, de a net nem pedig ha jönne váltanánk.
Digi tv is jó csak vihar közben elmehet. "Nincs jel vagy gyenge felirattal." Szerintem váltsatok.
Olcsóbb, jobb, gyorsabb - nem igazán látok okot a nem váltásra :D
Nekünk már több, mint két éve van digi net, és eddig talán kétszer volt, hogy pár óráig nem volt net.
Viszont az ára töredéke, a sebesség meg többszöröse a több szolgáltatónak.
Mi 3500 Ft-ot fizetünk a 50/30-as netért, és eddig elvétve volt csak olyan, hogy lassabb netet mértem - jópárszor viszont gyorsabbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!