Nagyon sürgősen szükségem lenne mobilinternetre. Ha előfizetek rá, akkor mikortól tudom használni?
Ha megveszel egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobilinternetet, akkor elvileg azt 72 órán belül aktiválják (ez a szerződésben vállalt végső határidő). Gyakorlatilag néhány percen belül használatba veheted. Én pár napja rendeltem egy új kártyámra mobilinternetet, kb. 5 másodperc (nem perc!) múlva már használatba is vehettem. :)
Ha van hozzá modemed, akkor bármilyen csomaghoz lehet rendelni mobilinternetet, nem kötelező hűségidőd aláírni hozzá.
Tipp: nem biztos, hogy venni kell modemet, mivel a mobiltelefon is használható erre. Vagy úgy, hogy adatkábellel összekötöd a számítógéppel és feltelepíted, vagy egyes telefonok támogatják a Wifi-n történő internetmegosztást is. Pl. az okostelefonokban van ilyen alkalmazás. Ehhez viszont HSDPA-s telefon kell (egy 3,6 Mbit/s sebességű modell már megfelel a célra, azzal már elég hamar betöltenek a weblapok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!