Leírnátok nekem, aki olvassa ezt a kérdést, hogy ki melyik szolgáltatótól kapja az internetet, milyen a sebessége, és hogyan van vele megelégedve?
Milyen csomagban van,szokott-e szakadozni a netkapcsolat,illetve hogy kinek mennyibe kerül.
Egy kis közvélemény kutatásnak szánom a kérdést.
UPC 120/10-valós 100-110/10
Ip TV+analog Tv+Tel-8500Ft
Nincs szakadás-a wifis modemük ratyi gyenge és csatlakozási hibákat generál.Sima modem+tp link router tökéletes.
Helyi KábelTV szolgáltató (ők T-Home-tól bérelnek vonalat) TV+NET csomagja 5000/hó. 8/1Mbps, sebességgel nem szokott gond lenni, de havonta 1-2 alkalommal pár órára elmegy a net (általában hétvégén).
Voltam Digi-s is 2 évig pár éve 80/25-ös csomag 4700/hó (ez akkor volt, most nem tudom mennyi) semmi gond nem volt vele (sebesség gyakran felment 90-100Mbps-re is).
Azelőtt meg Drávanet ADSL volt 10/0,5, az is kb. 5500/hó volt. Nem emlékszem, hogy hívtam volna egyszer is a hibabejelentőt.
TV+internet 240/20+telefon(vezetékes ingyenes- 9600Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!