Hogy tudom letörölni a babylon search-ot?
Figyelt kérdés
Már megnéztem az eszközök, kiegészítők, bővítményekben, de ott nem volt. Mit csináljak?2012. szept. 7. 15:53
1/7 A kérdező kommentje:
Mindig amikor új lapot nyitok, ez jön be.
2012. szept. 7. 15:53
2/7 anonim válasza:
Vezérlőpult/progrmok eltávolítása
Onnan szedd le.
3/7 A kérdező kommentje:
Rosszabb lett! Megcsináltam ezt, megtaláltam a babylont és rámentem, hogy eltávolítás, de utána megint az jött be, toolbar-ral együtt. Azt eltávolítottam, de még mindig a babylon jött be. Lehet, hogy az a baj, hogy még régen egyszer véletlenül letöltöttem és akkor eltávolítottam, de most megint letöltöttem. Ez lehet a baj? Vagy mi?
2012. szept. 7. 16:07
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
De utána ezt a programot is kitudom törölni?
2012. szept. 7. 16:25
7/7 anonim válasza:
Nekem az AVG nyírta ki hála a jó istennek, mert már azt hittem leverem a képernyőt a billentyűzettel... Nagyon idegesítő! Remélem sikerül megszabadulj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!