Hogyan tudnám letörölni magam a vkontakte. Ru oldalról?
Figyelt kérdés
Ma már 3-szor küldtek értesítőket sms-ben, és félek, hogy én ezért fizetek. Csak azért regisztráltam, mert reménykedtem hátha megtalálom egy régi levelezőtársamat az oldalon,de nem sikerült, úgyhogy most törölném magam.
köszi a segítséget előre is
2012. aug. 22. 01:03
1/2 anonim válasza:
Az ilyen listákra csak felkerülni lehet. Ez olyan mint a telemarketinges adatbázis. Mondjuk nem értem, hogy mi a búbánatért adsz meg telefonszámot... ha ilyet kér tőlem az oldal, és nincs "kihagyom a pics@ba" opció, akkor hagyom az egészet a fenébe, még ha az örök fiatalságot hirdeti, akkor is.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom miért kaptál értesítőt 3szor, én csak egyszer kaptam jelszót, de azért nem kell fizetni.
Gondolom azóta megtaláltad a törlést. A beállításoknál van legalul, ha angolul használod akkor my settings, értelemszerűen.
Sokkal jobb oldal mint fb, szerintem érdemes használni, amúgy törlés után könnyen vissza is tudod állítani a profilod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!