SOS! Mit kell csinálni, hogy újra működjön egyes internetes oldalakon a kép kinagyítása?
Már tettem fel hasonló kérdéseket, de nem kaptam rá választ.
Valaki tudna ebben segíteni??
Pl. vaterán is az a problémám van, hogy nem nagyítja ki a képeket, csak kicsiben látom. Ha rákattintok egy termékre, hogy nagyítsa ki, akkor csak töltődik és töltődik, de nem tölti be a nagyított képet! Van olyan netes oldal, ahol ezzel nincs probléma, de van olyan, ahol ugyanez van.
Mit kellene tennem? Valamit fel kell telepíteni, vagy mit kell csinálni, hogy ez újra működjön? Hetek óta ez a probléma van. :( Szeretnék rá megoldást találni mert anélkül nem tudok normálisan vaterázni sem, de fogalmam sincs, hogyan oldjam meg, hogy újra működjön!
Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni!
Letöltöttem az Adobe Flash playert, talán a legújabb, nem tudom. Így kerestem rá és letöltöttem, de még így sincs változás. :((
Pontosan mit kell letöltenem, mi a teljes neve?
Előre is köszönöm, ha tudod a választ!
Továbbra sem sikerül.
A youtube az megy, de a vaterán nem nagyítja ki a képeket. Nem értem miért!!??
Feltettem a Chrome böngészőt, kipróbáltam, de ebben a böngészőben is ugyanaz a helyzet. :((
Egyébként Mozzilla Firefox böngészőt használok.
A javát még nem néztem meg.
A Javát letiltja a gép védelme, mert a 7.5-ös veszélyes.
Ezt töröld és töltsd le az új 7.7-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!