Valahogyan lelehet törölni egy internetes oldalt?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmilyen oldalban kárt tenni,de ha én csinálnék egy oldalt azt magánszemély letudná blokkolni,törölni,tiltani??2012. aug. 30. 00:02
2/8 anonim válasza:
Ha te csinálnád a férjem kb max 10 perc alatt törné fel. mondjuk ,ha hozzáértő csinálja, akkor max fél óra szokott lenni. De néha csak 1 perc. Attól függ.
Szóval igen, lehet.
3/8 anonim válasza:
Vigyázz, még elkapja a férjedet a yard, azért nem kéne nyílvános oldalon reklámozni, hogy hekker a férjed..,
4/8 anonim válasza:
Cégek alkalmazzák erre :) A biztonsági rendszerek tesztelésére. Úgyhogy reklámozhatom.
5/8 anonim válasza:
Érdekes... Lehet hogy igaz, de lehet hogy csak egy kifogás, hogy ne küldjék rád a yardot... hmmm...
6/8 anonim válasza:
Hát figyi. Nekem tök mindegy, hogy elhiszed-e.
7/8 anonim válasza:
Hát azért ennyire ne legyen már mindegy, mert lehet holnap kopogni fognak majd a sünök...
8/8 anonim válasza:
A te szempontodból az is tök mindegy. Hidd el, én nyugodtan alszom. Tedd te is azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!