Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valakit PC-n letiltok,...

Ha valakit PC-n letiltok, hogy ne lásson a chaten, akkor ha mobilról fellépek látni fog?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem :)
2012. szept. 1. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Okés. :) Most lett okostelóm azt este bekapcsolva maradt rajta a Facebook. Csiripelt, nézem ki írt, hát az akit letiltottam. Mondom magamba... ez most látja, hogy fent vagyok, vagy csak simán írt nekem? :) De akkor az utóbbi. :)

Köszi!

2012. szept. 1. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit beállítasz a facebook-on (akár pc-n, akár telefonon) az utána élni fog akármilyen eszközről is jelentkezel be. Ha valakit letiltasz, az többet nem lát téged bármiről is jelentkezel fel! Érted már? :)
2012. szept. 1. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem én csak biztosra akartam menni, mert furcsa volt, hogy új eszközről lépek fel azt egyből rámírt...
2012. szept. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!