Hová tünt a Zseblog.hu mobilról is használható blog?
Ha emlékezetből beírok egy címet, felhasználónevet, a google kidob sok linket. De maga a blog - szőrén-szálán eltűnt. Tud segíteni valaki, hogy mi történt?
Ez volt a szlogenje:
==zseblog.hu Írj, készíts képet vagy videót a mobiloddal és küldd az internetre. Add meg a blogot elérhetőségét ismerőseidnek.==
Ezek a sorok ma is kereshetőek, csak még sincs meg - Mi történt?
Ismertem Kacat -ot. Nagyon intelligens, aki mint tolószékbe kényszerült teremtés, sajátos helyzetéből kifolyólag igen érdekesen szemlélte a világot.
Sokat beszélgettem vele. Sajnos, csak írásban.
Megjelent annak idején a könyve.
2013-tól semmi hír.
Illetve a Szerintem blog két bejegyzése tesz említést róla.
2008--ban -
és 2013-ban
"....Mosolykának és szegény Kacatnak, aki már sajnos nincs köztünk, ő már az égiek blogját írja…. "
F.B.
A Zseblog.hu oldalon írt Kacat, a tolókocsiban élő, kb. harminc év körüli blogoló. Vidáman számolt be tolókocsis kalandjairól.
Egy könyvet is sikerült megjelentetnie, írásaiból.
Megviselte az, amikor költöznie kellett az addig megszokott Otthon-ból.
Egy önkéntes segítő vállalta, hogy vele lakik. Mégsem tudta megszokni az új helyet. Talán ez is siettette végleges elnémulását, távozását ebből a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!