Laptop nem látja a wireless routert, miért?
Figyelt kérdés
Adott egy TP-LINK TL WR741ND router. UPC internet jön telefonvonalon, feketedoboz Line slotjába, LAN-ból Router WAN portjába, 4 vezetékes portból egy foglalt az én gépemnek, ezen túl kellene nekem a WIFI. Elvileg mindent beállítottam. Mode is 11bgn mixed-en van, hogy mindenképpen láthassa a laptop. Mégsem. Átnéztem többször is minden beállítást. Ismerőssel is átnézettem ,szerinte is jó. Azonban mégsem. Gyári hibára gyanakodva visszavittem a boltba, kicserélték, de még az új sem működik, szóval én rontok el valamit. Ötlet?2012. aug. 31. 17:28
1/1 anonim válasza:
Egy kérdés.... Laptop wifi adaptere rendben van? Más wifi hálózatot lát? Valahonnan el kell indulni :) Petya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!