Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Herby vs napiszar?

Herby vs napiszar?

Figyelt kérdés
mikor kezdődött, mivel, melyik videóval?
2012. aug. 29. 22:39
 1/4 anonim válasza:
100%
Asszem először a Szarni Yo című zenéjét, meg a Hungarikumok c. videóját rakták ki, hogy nézzétek, ezen lehet röhögni. Ez herbynek is jó volt, mert ő ugye youtube partner, kap érte pénzt. Aztán a napiszar elkezdte ocsmány módon oltani (megdugnám az 5éves lányod, le kéne lőni az egész családod, stb) mert hogy az milyen menő már, azóta vannak ezek az ellentétek. Én egyébként semleges vagyok: herby videóit nagyon birom, a látszat ellenére egy tök értelmes ember, főleg a filozofálgatós videóit szeretem. A napiszar nélkül meg nem telik el napom, oda kizárólag röhögni járok :D
2012. aug. 31. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
melyik Herby videóban szerepel a kislány?
2012. aug. 31. 23:38
 3/4 anonim válasza:
75%
Semelyikben, csak mondta egy pár videóban herby hogy van neki. Aztán ezzel adott egy felületet a cigányoknak, amin fröcsöghetnek...
2012. szept. 1. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi
2012. szept. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!