Ugye abból nem lesz bajom ha már 200Gb-ot használtam el a mobilnetből?
Figyelt kérdés
Telenor Hipernet 42 csomag és már több mint 200Gb-ot le torrenteztem. A mobilarénán írták hogy a Telenor az nem tudd korlátozni és már többen több 100Gb-ot forgalmaztak el rajta1 hónap alatt. Ugye nem fogom összefosni magam amikor megjön a számla?2012. aug. 29. 19:22
11/15 anonim válasza:
Na, ugy latom 2 perccel hamarabb megtalaltad, mint en. :)
12/15 anonim válasza:
Ha pedig, mindezek ellenere kikuldenek neked egy 80-90 ezer forintos szamlat, fordulj nyugodtan a fogyasztovedelemhez, Altalanos Szerzodesi Feltetelek be nem tartasa miatt.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! De nekem akkor is nagyon gyanús hogy nem lassították le a netet. Több mint 200Gb elforgalmazás után a mobilnetem sebessége: [link] Remélem hogy tényleg nem lesz bajom belőle.
2012. aug. 29. 20:06
14/15 A kérdező kommentje:
Hát ha kiküldik a 100 ezres számlát akkor tényleg a Fogyasztóvédelem fog jönni.
2012. aug. 29. 20:08
15/15 A kérdező kommentje:
Kijött a számla és ugyan úgy 8000Ft volt mint máskor szóval nem számolták fel. :) Igaz hogy pár száz GB-tal túlhasználtam a keretet de akkor sem számolták fel :)
2012. szept. 13. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!