Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ugye abból nem lesz bajom ha...

Ugye abból nem lesz bajom ha már 200Gb-ot használtam el a mobilnetből?

Figyelt kérdés
Telenor Hipernet 42 csomag és már több mint 200Gb-ot le torrenteztem. A mobilarénán írták hogy a Telenor az nem tudd korlátozni és már többen több 100Gb-ot forgalmaztak el rajta1 hónap alatt. Ugye nem fogom összefosni magam amikor megjön a számla?

2012. aug. 29. 19:22
1 2
 1/15 anonim válasza:
igaz nincs hipernetem de nekem is volta gondjaim az adatforgalommal xD itt azt írja hogy korlátlan böngészés és emailezés... a többi az 20gb 7-24 óráig... este viszont van egy 100gb os szabad adatforgalom ami 24-7 ig van. Szerintem ez havi számlázású szval lehet hogy azt a 100gb ot plusznak veszi így azt szerintem ki is számlázzák :S nem akarlak becsapni de lehet h rosszuljártál :O na de nem akarok vészmadár lenni... remélem h nem lesz bajod :D
2012. aug. 29. 19:38
 2/15 anonim ***** válasza:
ömm nagyon ddrága lesz majd ird le mekkora lett a számla, én 500mb al haladtam túl és 90 euro volt :'( remélem neked nemlesz
2012. aug. 29. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Sajnos segiteni nem tudok, nem vagyok otthon a Hipernetben, viszont a szamlad vegosszegere en is kivancsi lennek majd.
2012. aug. 29. 19:41
 4/15 anonim válasza:
Az adatforgalmi keret felhasználásáról a tarifacsomagba épített adatmennyiség 80- és 100%-ának elérése esetén értesítő SMS-t küldünk. A teljes havi díjtétellel arányos tört havi díj kerül kiszámlázásra a megrendeléstől a számlazárásig tartó időszakra. ittvanni (az első voltam)
2012. aug. 29. 19:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Úristen... ebbe rendesen beleszaladtam. Még a 8000Ft-os számlát is éppen hogy bírom fizetni és ha kijön több mint 100 ezer vagy milliós számla és itt leszek rosszul. De miért nem lassították le a sebességet hogy ne tudjanak idáig elszökni azok a Gb-tok? Igazából ezzel az nCore-al szúrtam el az egészet. Nagy nehezen bejutotta, letöltöttem 3-4 filmet éjszaka(tehát a 100Gb-ba) Amikor letöltötte a filmet kikapcsoltam a gépet. Reggel amikor bekapcsoltam a tudtom nélkül a utorrent elkezdett seedelni. Ez 2 napja történt és ma vettem észre hogy az a utorrent titokba folyamatosan töltött fel és megnéztem abba a mobilnet programba hogy mennyit használtam el, ottvolt hogy 191Gb-t. Na itt lettem majdnem rosszul :(
2012. aug. 29. 19:46
 6/15 A kérdező kommentje:

Ez van a programban.:

Forgalmazott adatmennyiség ebben a hónapban:

Letöltés: 12.9Gb

Feltöltés: 192.1Gb

2012. aug. 29. 19:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát a szolgáltató jól megfog gazdagodni belőled az biztos,de ez szemétség hogy nem korlátozták le a kapcsolatodat pedig úgy lenne a fair
2012. aug. 29. 19:51
 8/15 A kérdező kommentje:
De én ezt a számlát nem fogom tudni kifizetni! :( Azt hiszem fizethetem részletre. Olyan sz*r helyen lakok hogy itt nincs semmilyen vezetékes net csak mobilnet és rá vagyok erre kényszerülve.
2012. aug. 29. 19:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy erre nem lehet hivatkozni ha kiküldik a számlát: A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, túlforgalmazási díj 0 Ft. ? Vagy nem fogja őket érdekleni?
2012. aug. 29. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:

A havidíjba foglalt adatforgalmi keret, illetve a tarifacsomagba foglalt elméleti maximális le- és feltöltési sebesség kizárólag belföldi, a Telenor hálózatán keresztüli használat esetén érvényes, nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, túlforgalmazási díj 0 Ft.

Megnyugodhatsz. :)

2012. aug. 29. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!