Miért nem változik az IP címem sohase?
Nem tudom, hogy T-Home-nál van-e erre lehetőség, de alapvetően van dinamikus és fix IP. Fix IP-nél soha nem fog változni az IP címed, nem tudsz vele mit csinálni.
Ha dinamikus IP-d van, akkor már rég megváltozott volna, szóval érdeklődj telefonon, hogy hogyan lehetne lemondani a fix IP szolgáltatást - ha lehet.
Csak nem bannoltak vhonnan, vagy tárhelyes letöltés/filmnézés miatt gond? Vannak ilyen szolgáltatók (sztem is a kábelesek azok, pl. upc is ilyen), ahol nem szokott változni az ip-cím. Ez van! Esetleg mac cím változtatása kikényszerítheti, de lehet, hogy akkor újra kell regisztrálni vele (upc-nél pl. kellett, ezért maszkoltam a laptopot ugyanarra a mac címre, mint az asztalié, hogy ne nyekeregjen).
Ezért örülök a diginek, mert ott ez nem probléma...
#8. vok:
Ha így nem is megy, azért alternatív megoldásként kipróbálhatod a firefox+downloadhelper kigészítő párost, ill. a hidownload nevű progit, mert én ezekkel szinte mindent le tudok szedni, és ha időbe is telik, legfeljebb offline megnézed egyszerre. Streamelve vszeg úgysincs 2-3 GB (indiai 3 órás filmeket is gyakran csak 700MB-ba tömörítenek).
Esetleg, ha nem titok, akkor priviben küldd el a linket, én megnézem, hogy van-e mód a leszedésére, és majd megírom neked, hogy mire jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!