Youtube hozzáértők, esetleg partnerek! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Ezt látom a csatornámon, az irányítópultnál? Ez az, amire gondolok? (Youtube partner feliratra célzok) :O
2012. aug. 28. 21:31
1/5 anonim válasza:
ha nem photoshop akkor talán gratulálok
2/5 anonim válasza:
Partner lettél kéremszépen. :D Gratula!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
De nem tettem túl sok dolgot érte :P tehát olvasgattam, hogy van, akinek hosszú időbe telik, mire eléri a partnerséget...érdekes. Nem ps amúgy. :)
2012. szept. 16. 22:41
4/5 anonim válasza:
nekem is ezt irja pedig tudtommal nem vagyok partner... :D napi átlag 40 megtekintéssel nem hinném :D
bocsi de nem hinném h partner vagy
5/5 anonim válasza:
Erm... Gondolom a csatornádon nem tudod beállítani a háttérnél a linkeket meg egyéb ilyen cuccost ami partnerséggel jár, tehát nem vagy partner. Arról tudnál ;) Egyébként pedig szerintem azért írja ki, mert az adsense attól még partnernek számol. (Be lehet kapcsolva, hogy keresel pénzt a hirdetéseikre való kattintások után, ezért kiírja neked hogy partner vagy.) Bár nem vagyok partner, de szerintem ettől lehet :) (Nekem is kiírja hogy "youtube partner") Szóval bocs hogy elkeserítelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!