Hogyan lehet nCore-on helyezést javítani?
Tölts le néhány olyan torrentet, ahol nagyon sok a leecher.
Pl. felkapott sorozatok.
Azokat vinni fogják, mint a cukrot.
10-esnek:
Budapesten több kerületben és több vidéki városban sem tapasztaltam, hogy UPC korlátozná a torrent forgalmamat.
10-es vagyok. Én régebben tapasztaltam UPC-nél (XIII. kerület) Általában csúcsidőben fordult elő, hogy szinte 0 adatforgalom, míg éjszaka csak úgy száguldott. Az elmúlt hónapokban tényleg nem volt jellemző.
Azt viszont tudom, a szolgáltató miatt volt, mert ugyanazokat a torrenteket gyengébb, de DIGIs nettel viszont max sávszélességen töltöttem vissza.
uTorrent
De összességében nincs vele gondom, csak megosztottam a tapasztalatom. (top 30k bőven jó nekem nCore-on)
kapcsold be a kapcsolat titkosítását, meg hogy használjon UDP-t.
szintén 13. kerületben nekem fel/letöltés megy maximum sávszélességgel.
A letoltesek menüpontban tedd a torrenteket mérete szerint növekső sorrendbe és szedd le a legkisebbeket. Annyit szedj le hogy legyen minimum 251 futtatott torrented.
Ez azért jó mert 51 torrentel 2* szorzó van a hosszú képletben(ERTEK=up(interval)*avg(torrdate)*time*seedsize*skala_torrszam*regdate*upload*owntorr )
251+ torrentel meg 3,5 szörös.
Ha ez megvan tölts fel pár torrentet te magad. Mert jelenleg az owntorr változó a képletben neked 1 ha jól gondolom 1 el szoroz ha nem tettél még fel torrentet. Ezek után az elmondásod után bőven benneleszel top 25k ban.
Az első művelet kb 30 percet vehet igénybe mert bekell állítanod a kliensedet is hogy mindet seedelje egyszerre és gondolom ezt még kikell googleznod majd.
De ez után kapásból benneleszek első 30k ban.
Aminek a világon semmi értelme sem lesz XDD
Miért ne lenne értelme???
Ha valaki bent van a top 50k-ba elite rangot fog kapni ha meg felel még pár feltételnek itt már lehet meghívót küldeni és nyilvánosan logolni
Ha valaki bent van a top 3k-ba legend rangot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!