NCore hit'n'run probléma. Esetleg ezen lehet még segíteni?
Nos, az a helyzet, hogy egy ismerősömnek odaadtam egy pár hétre a nevemet, amíg nyaralni voltam. Azt mondta figyel majd a seed-re, meg minden, de mikorra hazajöttem, a hit'n'runolt torrentek száma a 65nél jár.
Nagyon leosztottam a fejét, már az üzenetet is megkaptam az nCore-tól, hogy letöltés megvonásban leszek szeptember 1-től.
Nem nagyon értem még ezt a hit'n'run rendszert, valaki segítene, hogy esetleg valahogy javítani tudnék az arányomon?
Le kellene töltenem mindent és bennhagyni torrentbe, vagy hogyan?
Az aktivitás menüpont alatt található seed kötelezett torrentjeidet vissza kellene seedelni, persze ehhez meg kellene lennie a gépeden a letöltött anyagoknak. Ha törölve lett, akkor két lehetőséged van:
1. letöltöd még1x az nCore-ról (amíg még tudod) és addig seedeled amíg el nem tűnik az aktivitás listádból.
2. máshonnan töltöd le ugyanazt az anyagot, és azt seedeled vissza az nCore-ra.
Az első megoldás lenne az egyszerűbb mert akkor csak egy oldalra kell visszatöltened, nem kettőre. A második megoldás inkább csak akkor hasznos, ha már nem tudnál az nCore-ról letölteni.
És szerintem változtass jelszót.
nincs arányrendszer már , töltsd le mind a 65 torrentet és hagyjad seedben 48 órát !nem kell folyamatos legyen az a 48 óra , megszakítások is lehetnek benne !
Ha ezt megcsinálod nem lesz gond !
A jelszavadat változtasd meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!