Facebook? Letörölte magát vagy letiltott?
Figyelt kérdés
Azt hittem valakire, hogy letörölte magát facebookról, és most világosodtam rá, hogy valójában lehet , hogy csak letiltott. Ha letilt valaki, akkor mi történik pontosan? Nincs a barátaim között, de a barátai barátai között sem találom, és az üzeneteknél, ahol vannak vele beszélgetéseim, ott úgy jelenik meg, mint valaki, aki már nem létezik. Illetve néha megjelenik a keresőben még az arca, de ha rákattintok, akkor azt írja ki, hogy ez az oldal nem létezik. Letiltott vagy letörölte magát? Letiltott, igaz?:(:( És akkor ő sem lát engem? Ezt fel lehet oldani amúgy?2012. aug. 26. 20:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem törölte magát, letiltásnál nem jelenik meg a keresőben egyáltalán.
A letiltást ő fel tudja oldani és ő sem lát téged.
Viszont ha pl. kikerül valami, kiírja, hogy 5 ember likeolta, de te csak 4-et látsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Már nem látom a keresőben...:(
2012. aug. 26. 21:01
4/4 anonim válasza:
Attól még lehet, hogy törölte magát.. Kérj meg valakit, hogy keressen rá, az a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!