A Chat.hu oldallal gondjaim vannak, miért lehet ez a hiba?
Régebben be tudtam lépni de a firefoxal gondjaim támadtak nagyon sűrűn fagyott le. Letöröltem és újra feltelepítettem. Mikor belépek erre a chat oldalra akkor megnyitja a párbeszéd ablakot és semmi tovább. Kiirja hogy Jawa sun nem található. Pedig feltelepítettem. De ha rákattintok arra a sun telepítésre amit felajánl akkor befagy a firefox. (alkalmazás nem válaszol)..
Régebben csinált olyat is hogy kiirta java alkalmazás nem található de pár másodperc után betöltötte ennek ellenére. Most hiába várok perceket semmi.. Csak a honlapra tudok belépni a cset ablak továbbra is nagy üres kékség.
Én már rájöttem közbe és megosztom.
a firefox autómatikusan frissített és nem volt jó valamiért ez averzió. -Múlt hónapba újra frissített és működik azóta. Azóta ha felugrik a fül hogy frissíteni akar csak ki X-elem mert nem szeretnék megint így járni. Most megy valami csoda folytán a cset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!