Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a FRANC van a facebookkal?

Mi a FRANC van a facebookkal?

Figyelt kérdés
már nagyon elegem van. írtam egy jegyzetet, amivel sokáig bibelödtem, sokat szerkesztgettem rajta, amíg jó lett, most meg hirtelen eltűnt. feltűnteti a profilomon, de nincs se cím, se kép, se szöveg. kiakasztó!!!!

2012. aug. 23. 17:22
 1/5 A kérdező kommentje:
amúgy is sok hülyeséget csinál.
2012. aug. 23. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én már nem lepődök meg semmin se. Már nagy régóta ilyen szerintem. Most például írtam egy embernek a kérdéséhez facebook-on és egyre kevesebb hozzászólás jelenik meg ahogy frissítem az oldalt...

Egy rakás sz*r lett mostanában.

2012. aug. 23. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:

minden közösségi oldal így viselkedik, csak csak a facebook keserít ennyire? szerencsére megvan a jegyzet, de még mindig idétlenkedik, egyszer normálisan elmentettem, de utána megint megnéztem és csak úgy kicserélte a képet, amivel már nem tudom hányadikszor bíbelődtem, hogy végre jó legyen, és berakja végre.

na meg mindig, amikor belépek értesítés jön, de csak vaklárma, mert a korábbiakat értesíti megint.

miért ilyen?

2012. aug. 23. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:

ez mi?

bejelölt egy barátom, akivel összevesztem, és kitöröltem(emiatt haragudhat rám). most bejelölt és elfogadtam, de nincs meg barátnak. MOST ő szórakozik, vagy a facebook??

2012. aug. 23. 20:07
 5/5 MolotovPunk ***** válasza:

Hallottam másoktól is,hogy mostanában face igen gány lett.

Ilyenkor örülök,hogy már nem vagyok fent évek óta rajta.

Mondjuk a face amúgy is egy selejt oldal. :D

2013. dec. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!