Hogyan tudok interneten keresztül nézni tv csatornákat (pl. : TV2, RTL klub, stb. )? Melyik programmal vagy milyen oldalon tudom nézni ezeket?
Figyelt kérdés
2008. máj. 12. 15:18
1/6 anonim válasza:
Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped?
Egyébként keress rá, pl.:
Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.
2/6 anonim válasza:
Ha a fenti kettőn nincs jó műsor akkor: [link] :)
3/6 anonim válasza:
Ingyen TV.hu. A választék óriási, de a jobb csatornákat (RTL Klub, TV 2 stb.) sehol sem nézheted meg ingyen. Ami szabadon vehető, csupa-csupa töltelék.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Itt van TV2 és RTL Klub is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!