Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem válaszol az RTL...

Miért nem válaszol az RTL Klub egyetlen emailemre sem?

Figyelt kérdés
Már több témával kapcsolatban (VV5 jelentkezés, rajongói emailcímek...stb.) is küldtem nekik emailt és egyikre sem válaszoltak.... erre a címre küldtem: rtlklub.hu@rtlklub.hu vagy van esetleg másik címük is ahova lehet kérdéseket írni?
2011. aug. 16. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Te talán azt hiszed,hogy kötelesek neked választ adni ?
2011. aug. 16. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
A megjegyzéshez kivételesen nem írtam oda, mert azt hittem nincs rá szükség, de úgy tűnik van. Kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy "azt hiszed kötelesek neked válaszolni", "azéé mer az RTL Klub egy sz*r..", mert úgyis jelentem a moderátoroknak, és törölni fogják. :) Ennyi.
2011. aug. 16. 14:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként első válaszoló: nem kötelesek válaszolni, csak nem értem, hogy ha egy értelmes, tisztelettudó levelet írok nekik, miért nem válaszolnak.
2011. aug. 16. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:

és én sem vagyok köteles neked válaszolni,nemcsak az rtl

:-)

2011. aug. 17. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted... Mert csak azokra a levelekre válaszolhatnak, amikre kötelesek? De tudod mit, tényleg nem vagy köteles, úgyhogy megkérlek, hogy ne is válaszolj. Köszönöm.
2011. aug. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!