Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » AMD processzorok! X2, X3, X4...

AMD processzorok! X2, X3, X4 ezek a magszámot jelölik?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok tisztában ezzel, olyan kevés infó van némelyik oldalon hogy totál bezavarodik az ember. AM3-as alaplapba belemegy AM3+ proci is?
2012. aug. 24. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

oké hát értem akkor (agp nem nem divat hanem az egész agp már kitalálása elött is elavult volt tehát sosem ért semit egy rossz probálkozás volt, hogy képet az is tud adni az más kérdés van PCI (igen régi pci nem pci-e) kátya is ami ad képet és elöte még kártyát nem is ismerték csak integrált volt tehát kép adás az más kérdés)

.

no de táp az nem csak ajánlott hogy cseréld hanem muszáj lene

bár géped lehet 150W ot se fog eni szóval azzal nem lesz gond ha táp csak enyit tudna leadni viszont veszélyes rosszminöségü kategória újonan is!!

perasze jó nemtudsz most újat de minél elöbb mikor lehetöséged lesz rá iktasd be a táp vételt is (föleg ha videokártyát is terveznél)

FSP APN 350W 8ezer kb. újonan

ilyen tápot még használtan is megéri megveni (megbizható eladótól valamenyi /vagy ne adj isten gyári/ garaniával) tán 5ezer körül is lelsz

amugy most karácsony elöt november körülig talán újonan 7ezerért is lesz

hát csak mondom amikor tudod akkor cseréled

valamenyit adnak érte 1ezres is pénz azért...

2012. aug. 25. 07:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Mármint 1ezres a Mercury 300W tápodért

/használtan sem kapsz 1ezresért megbizható tápot/

(töröltem kérdést listámról)

2012. aug. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!