Hogyan kene működésbe hozni a netet?
A helyzet: jon kábelen diginet, bemegy tplink routerbe( mar sugároz szóval ezzel nincs baj ) a router lankabellel össze van kötve pc vel. a pc nem erzekeli a netet vagy csak én nem tudom hogy kene működésbe hozni ( win XP Prof SP3 2001-2 ENG ) megpróbáltam USB wifit bedugni gépbe de nem erzekeli mint hardver(bocs, legelőször amikor bedugtam igen, utána nem). (ism.: a router működik , sugarozza a netet ).
Hálózati driver felépítve van USB szinten működik mert telefont engedi ha bekötöm.
Amit el kene erni: Hogy vagy a LAN kábelen keresztül vagy wifit keresztül tudjak netezni.
A szöveget telefonrol írtam azért gagyi.
Köszönöm ha végig olvastad és válaszolsz is zöld kéz lesz a jutalma minden használható válasznak (pirosat nem adok)
Balfék Win XP user.
Légyszives úgy valaszoljatok mint egy nagymamanak mert ebben a témában annyira vagyok otthon főleg h most raktam fel először az XPt.
Én elhiszem, hogy működik a router, a problem, hogy nincs beállítva. Nem feltétlenül a win XP-vel van gond.
A megoldás: vagy keresel valaki ismerőst, aki be tudja állítani, vagy addig keresgélsz, amíg nem sikerül. Csak megjegyzem, hogy szerintem egyszerűbb konzolról, ha ismered a nyelvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!