TWITTEREZOK! Szerintetek ez megbizhato, hogy hivatalos twitterem legyen mint Miley Cyrusnak es Justin Biebernek peldaul?
Figyelt kérdés
[link] nem tudom..fizetni kell..de nyilvan nem adjak ingyen, nem tudom..ti mit gondoltok ??2012. aug. 21. 21:26
3/6 A kérdező kommentje:
igeen. :D olyan izek vagytok..nem lehetne csak azt irni h nem szerintem nem jo otlet,vagy de az... O.o
2012. aug. 21. 21:35
4/6 anonim válasza:
Én nem is tudtam hogy lehet ilyet. :D Hát, én nem értek hozzá, de ha nem vagy se énekes, se színész akkor hiába lesz hitelesített a profilod ha nem fog ismerni senki. :S
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem megbízható:) Én is tök szeretném ha lenne olyan kék kis jelem, de gondolj bele. Ha mindenki hozzá tudna férni (főleg a fakek) , csupán egy linkkel, akkor nem tudnánk eldönteni, hogy most melyik az adott sztárnak a hivatalos Twittere. Ez szerintem csak pénzlehúzás, ne dőlj be!:))
6/6 anonim válasza:
egyébként a twitter fejlesztőinek vagy igazgatójának vagy mittomén kicsodáinak kell szólnod, hogy ki vagy. azaz egy bazi nagy "sztárocska". vagy valami olyasmi. enélkül semmi. nem minden "sztárnál" van ott ez a pipa.
ennél az oldalnál meg kidobnál x összeget a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!