Mi lett azokkal a feltöltőkkel, akik a Megavideon voltak felhasználók? Eljárás indult ellenük?
felhasználók ellen semmi. ha belegondolsz abba, hogy hány userről van szó. nem ők profitáltak belőle, hanem az üzemeltetők. ennyire erővel az egész világ ülhetne, mert mindenki aki: nem eredeti wint használ, az oprendszerén csak fent van egy nem regelt program (total commander, winrar akár), akinek az mp3 lejátszóján, vagy gépén olyan mp3 van, melynek a lemeze, ill. a vásárlás kimutatásának okmánya nincs nála, törvénysértést követ el. ha azt hiszitek ezt nem figyelik, de igen, figyelik, a magyarok is.
kis sztori-> biztos emlékeztek arra, amikor még 90 es években az a divat járta, hogy kaptál egy listát, kiválasztottad milyen game kell neked. és 1000 Ft-ért megírták. anno abban az időben anyám rendelt nekem 3 játékot szülinapomra. rá kb 8 évre, kaptam egy rendőrségi idézést. felhívtam őket, h mi a franc van, azt mondták majd személyesen.
bementem, kérdezték: szokott e játszani?
mondtam igen...és? szokott-e célszoftvereket használni? mondtam igen, mivel informatikus vagy, és programozókétn dolgoztam akkor. elémtettek egy postai utánvét fénymásolatot, kérdezték, hogy ez az én aláírásom-e. mondtam, hogy igen. és ekkor közölték, hogy 8 éve rendeltem 3 játékot, és h ezzel megsértettem, ezt meg ezt meg ezt. 3 évet kaphatok.
kb leesett az állam, majd közölte a rendpr, hogy kijönnek házkutatásra majd, és lefoglalják a gépem. addig ha nem lene eredeti winem, akkor vegyek, és vegyek új vinyót, mert mindent ami rajta volt visszahoznak. ja és azt is mondta, hogy minden zeném, és mp3-am tüntessem el, csak az maradjon meg, aminek fel tudom mutatni a lemezét, hogy arról grabbeltem le.
és igen, kijöttek, és elvitték a gépet.
...szal...csak mondom, hogy ez nem vak lárma, van ilyen! de erre a szopásra kevés az esély. nekem pont bejött,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!