Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok Indavideora...

Miért nem tudok Indavideora feltölteni?

Figyelt kérdés

Egy sorozatot töltök fel,de az utóbbi 1 hétben nem tudok feltölteni.40 perces részek,kb. 385 MB mindegyik rész (tehát nem haladom túl a megengedett 500 MB-t).Ugyanakkor kisebb videókat,gondolok most egy 1-2 percesre,fel tudok tölteni.Mi ez a hirtelen ¸¸blokkolás˝ ? Kétszer próbáltam felvenni a kapcsolatot az Indavideoval,egyszer sem írtak vissza.A gond abból áll,hogy elkezd töltődni a fájl,aztán 70% környékén magától előlről kezdi.Ha meg elmegy 100%-ig,és kiírja,hogy a ¸¸A fájlt megkaptuk!˝ ,rámennék a Kész vagyok gombra,és nem a szokásos ¸¸Konvertálás folyamatban˝ oldalt kapom meg,hanem újra a Feltöltés oldalt. (És nincs a videóim között a feltölteni kívánt videó,teljesen elveszett az elméletileg feltöltött fájlom.)

Mit tehetnék? :( Chrome-ot használok,próbáltam Operából is,de ott se ment :/

#Indavideo-Google-Chrome-feltöltés-feltöltési-probléma
2012. aug. 19. 19:07
 1/2 anonim válasza:
nekem is ez van kiírja hogy a fájlt megkaptuk aztán semmi...pedig már harmadjára próbáltam feltölteni...szar az egész
2012. aug. 23. 08:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem megoldódott a problémám,köszönöm :)
2012. aug. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!