Miért nincs internetkapcsolat, ha laptoppal rácsatlakozok wifire?
Figyelt kérdés
Vettünk egy laptopot és wifivel meg is találom a netünket aztán beütöm jelszót és fel is csatlakozik de nincs internetkapcsolat. Mit tudok csinálni? t-online netünk van - fel is hívtuk őket és nagylelküen annyit mondtak, hogy áramtalanítsuk és mikor mondtam, hogy már párszor próbáltam annyit mondott, hogy jó pénzért átkapcsol egy másik munkatárshoz aki tud segíteni.. Póznáról jön be a netkábel egyenesen a rúterba és onnan oszlik szét az én gépemhez és most jelenpillanatban a laptopra, hogy tudják használni anyámék - meg még egy harmadik gépnek is kell de az is wifin keresztül lesz.2012. aug. 18. 20:09
1/11 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a kérdést akkor vszínűleg azért, mert a laptopon egy alkalmazás vszínűleg letölt és ez leveszi a teljes net sebességet. Ezt meg kellene keresni és ki kellene iktatni. A Nod 32-nek van ilyen funkciója, hogy meg lehet nézni mely alkalmazások használják a netet. Ha nincs fent 30 napos próbaverzióban lelehet tölteni, arra jó lesz, hogy megtaláld ezt az alkalmazást és hatástalanítani tudd.
2/11 A kérdező kommentje:
De akkor a saját gépemen miért tudok teljes sebességgel netezni? Illetve a laptopon semmi oldal nem jön be meg azt írja, hogy nincs internetkapcsolat. Amúgy friss win7 rendszer és most a harmadik gépen is próbáljuk és az is s*ar.. De ezt a nodos dolgot kipróbálom mindenképp, köszi.
2012. aug. 18. 21:08
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor a routeren van vmi elállítva, lehet a saját gépeden kívül minden mást letiltottál és ezért nem megy a másik 2 gépen. :S
4/11 A kérdező kommentje:
A router teljesen gyári defaulton van. Idáig 2gép üzemelt vele de mind2 kábelesen volt megoldva és most az egyikbe vettünk ilyen usb-s antennát és azon keresztül akarnánk rácsatlakozni de sehogy se jó. Nodot most töltöm laptopra aztán próbálkozom vele.
2012. aug. 18. 21:19
5/11 anonim válasza:
Lehet konfigurálni kell a wi-fit. De ha nem ír ide olyan aki jobban vágja ezt akkor javaslom kérj meg egy ismerőst aki ért hozzá. Am. mennyi a wi-fi jelerőssége? Kódolva van?
6/11 A kérdező kommentje:
A wifi jelerőssége max és kódolva van de a rooter hátulján ott van a kód (9 számjegy) azzal betudtam lépni csak kapcsolat nincsen és már rohadtúl ideges vagyok :@ tegnap este 7től szenvedek ezzel a szarral.
2012. aug. 18. 21:44
7/11 anonim válasza:
Mert lehet nem az a kód ami a router hátulján van. Lehet vki átállította :S
8/11 A kérdező kommentje:
Biztosan az a kód, mert az van a rooter hátulján és a rooter konfigurációs oldalán is az van és még a t-onlineos "szakember" is aztmondta, hogy az a kód.
2012. aug. 19. 09:07
9/11 A kérdező kommentje:
Visszavittük laptopot és ott sem tudtak vele semmit se kezdeni. Viszont amit harmadik gépre vettünk wifit az most hibátlanúl üzemel.
2012. aug. 19. 14:23
10/11 anonim válasza:
Akkor a laptop wi-fi adapterével van baj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!