Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 65 Mbps-os WiFi mire elég?

65 Mbps-os WiFi mire elég?

Figyelt kérdés
Most vettünk egy netbookot, és a családi WiFi, ami 65 Mbps-os sebességet jelez, csigalassúnak bizonyul netezéskor. A speedtest 0.05 Mbps le, 0.07 Mbps feltöltést jelzett.
2012. aug. 18. 16:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2012. aug. 18. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez egy T-Home-os vezetékes net. Valószínűleg a szolgáltató hibája lesz a lassúság. Amúgy van router? Mert ha igen akkor próbáld meg a modemet közvetlen a gépre csatlakoztatni.
2012. aug. 18. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet vmi nem jól van beállítva a routeren meg nem tudom az hogyan lehetséges, hogy a feltöltési sebesség nagyobb, mint a letöltési sebesség, mikor fordítva szokott lenni. Sztem vmi nagyon el van állítva. Javaslom hívd fel a T-Homeot, de sztem már csak az ünnep után fognak kimenni megnézni mi lehet a baj.
2012. aug. 18. 17:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha csak simán a modemet csatlakoztattam (router kihúzva) nem volt net. Ha a router meg modom összekötve, és a router a géppel összekötve (ahogy az asztalinál volt) akkor nem történik semmi, csak WiFi-vel van net.
2012. aug. 18. 18:06
 15/16 A kérdező kommentje:

Az előbbit hülyén fogalmaztam meg. Tehát ha a gép még össze is van kötve, akkor [link]

ezt írja, és az uTorrent 571 kB/s-al tölt.

2012. aug. 18. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a uTorrent annyival tölt akkor valószínűleg 5 Megabites neted van. A speedtest rossz értéket mutat, de nagyon.
2012. aug. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!