1/10 anonim válasza:
Ha routerred van, akkor írd át az MAC címet, jó eséllyel kapsz új IP-t.
2/10 anonim válasza:
Első voltam, illetve ha nincs, akkor a hálókártyád MAC címét írd át!
3/10 A kérdező kommentje:
és ezt hol tudom megtenni? :D
2012. aug. 16. 20:28
5/10 A kérdező kommentje:
van
2012. aug. 16. 20:39
7/10 A kérdező kommentje:
TP-LINK 54M Wireless
2012. aug. 16. 21:01
8/10 anonim válasza:
Akkor böngészőbe írd be, hogy 192.168.1.1 majd felhasznév/jelszó alapértelmezetten admin/admin, majd Network--->MAC Clone menüpontban tudsz, új MAC címet adni, a felső sorba beírod az új MAC címet amit kitaláltál, aminek 6X2 karakternek kell lennie. A karakterek 0...9 és A B C D E F lehetnek. Nagyon Fontos az eredeti formátumot kövesd tehát két karakterenként kötőjel. ÉS MÉGFONTOSABB jegyezd meg az eredetit ami ki van írva ha bármi probléma lenne vissza tudd írni.
9/10 A kérdező kommentje:
köszöntem !!! :)
2012. aug. 16. 21:11
10/10 anonim válasza:
Ha kábelneted van akkor nem fok működni a MAC cím átírásával ha meg DSL neted van elég egy szimpla modem,router újraindítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!