Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán a nevemet meg tudom...

Vaterán a nevemet meg tudom változtatni?

Figyelt kérdés
Vagy újra kell regisztrálnom? Nem kerül pluszba? Vagyis az a 100Ft azt tudom de akkor viszont az értékeléseim eltűnnek. Mert van egy ember aki tudja a felhasználónevem és ismer is és állandóan nézegeti mit veszek, eladok. Nem szeretném, hogy lássa. Elegem van belőle. Azért kérdem, mert ugye megvan a bankszámlaszámom, és tarozásom nincs, de engedné, hogy újra regisztráljak azzal a számlaszámmal, és adatokkal? vagy azt nem tudom beállítani, hogy ne lehessen a felhasználónevemre keresni?

2012. aug. 9. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

de nem belép a jelszóddal? csak a termékeid, meg a megvett termékeid linkét ill értékeléseid látja?

azt mindneki látja ez a fer h letudd ellenőrizni h kitől veszel vmit, nem e csaló...

2012. aug. 9. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy Vaterás nem nagyon tudok ebben segíteni, de pár dolgot leírok:

- Ha nincs ilyen alapfunkció a beállítások között, hogy felhasználónév váltása, akkor ne reménykedj benne, hogy lehetséges... egyik oldalnál sem szeretik.

- Ha csak simán megkérnéd őket, hogy változtassák meg a felhasználóneved akkor az összes eddigi termékednél változna a neved.. szóval az akitől "el akarsz bújni" látná, hogy a termékeidnél más név van az 'Eladó' résznél és annak a felhasználónak minden adata egyezik a tiéddel kivéve ugye a felhasználónév ( persze nem látok bele az adatbázisba, de ezt 99%-ra mondom; ID-t használják elsődleges kulcsnak, nem user nevet ).

- És van még egy ilyen kiskapu: [link]

[link] ?activepanel=faq#link003

2012. aug. 9. 21:24
 3/11 A kérdező kommentje:
nem lép be mert nem tudja a jelszavam, csak egy ismerős mondta hogy szokta nézegetni, és már kivagyok tőle, jóhogy a wc-nkbe nem szerel valamit :-D szval nem tudom megváltoztatni a nevem? igen azért van hogy lássuk csak a nevemet változtatnám meg --
2012. aug. 9. 21:25
 4/11 A kérdező kommentje:
nem lép be mert nem tudja a jelszavam, csak egy ismerős mondta hogy szokta nézegetni, és már kivagyok tőle, jóhogy a wc-nkbe nem szerel valamit :-D szval nem tudom megváltoztatni a nevem? igen azért van hogy lássuk csak a nevemet változtatnám meg
2012. aug. 9. 21:25
 5/11 A kérdező kommentje:
szóval inkább regisztráljak újra? de akkor olyan mintha új lennék pedig nem vagyok az és most megint gyűjtsem az értékeléseket? :/
2012. aug. 9. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha regisztrálok a Teszveszen akkor meg tudom változtatni a nevem? Lécci ird már le hogy csináljam.
2012. aug. 9. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Le van írva Vaterán hogy csináld... én sem tudom még nem csináltam..

Egyébként ahogy nézem a kiskapu az lehet, hogy csinálsz TeszVesz-re egy accountot olyan felhasználónévvel amilyen neked van Vaterán és utána egyesítesz... a 2 üti egymást és akkor ajánlanak felhasználónév váltást.

De olvass jobban utána Vaterán mert csak felületesen néztem rá.

2012. aug. 9. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Olvastam, és azt írja ahol több értékelés van szval maradna ugyaz a nevem és lenne még egy teszveszem is
2012. aug. 9. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ujnevet csinálsz rádtalál akkor ugyna ugy tudja nézni :d
2012. aug. 9. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Hmm.. ezt nem olvastam.

Hát ebben az esetben passz : ( Sorry

2012. aug. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!