Vaterán a nevemet meg tudom változtatni?
de nem belép a jelszóddal? csak a termékeid, meg a megvett termékeid linkét ill értékeléseid látja?
azt mindneki látja ez a fer h letudd ellenőrizni h kitől veszel vmit, nem e csaló...
Nem vagyok nagy Vaterás nem nagyon tudok ebben segíteni, de pár dolgot leírok:
- Ha nincs ilyen alapfunkció a beállítások között, hogy felhasználónév váltása, akkor ne reménykedj benne, hogy lehetséges... egyik oldalnál sem szeretik.
- Ha csak simán megkérnéd őket, hogy változtassák meg a felhasználóneved akkor az összes eddigi termékednél változna a neved.. szóval az akitől "el akarsz bújni" látná, hogy a termékeidnél más név van az 'Eladó' résznél és annak a felhasználónak minden adata egyezik a tiéddel kivéve ugye a felhasználónév ( persze nem látok bele az adatbázisba, de ezt 99%-ra mondom; ID-t használják elsődleges kulcsnak, nem user nevet ).
- És van még egy ilyen kiskapu: [link]
[link] ?activepanel=faq#link003
Le van írva Vaterán hogy csináld... én sem tudom még nem csináltam..
Egyébként ahogy nézem a kiskapu az lehet, hogy csinálsz TeszVesz-re egy accountot olyan felhasználónévvel amilyen neked van Vaterán és utána egyesítesz... a 2 üti egymást és akkor ajánlanak felhasználónév váltást.
De olvass jobban utána Vaterán mert csak felületesen néztem rá.
Hmm.. ezt nem olvastam.
Hát ebben az esetben passz : ( Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!