A google doc-ok mennyire biztonságosak?
Figyelt kérdés
át akarok állni, hogy azon dokumentumaim, amit munkába és otthon és nyarlásnál is használok, azok mindig elérhetőek legyenek és szerkeszthetőek
egyenlőre elég annyi szinten, mint a google doc-ok
de nem tudom mennyire biztosak, szóval, hogy nem törlődnek véletlen a google szerverről, törik fel az oldalamat vagy kattintok egyet félre (volt google levél piszkozatba is anyagom, amit több év után egy félrekattintással töröltem örökre), vagy van jobb megoldásotok?
2012. aug. 15. 12:40
1/1 anonim válasza:
Kb. a Gmaillel azonos tárhelyen tárolja az adatokat, nekem az 5 éve van és még egyetlen e-mailem sem veszett el. Nyílván az a biztos, ha tárolod őket mondjuk egyszerre egy pendriveon meg a docon is és akkor nem fog elveszni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!