Google Chrome, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem rég újratelepítettem a rendszert és azóta a youtube-s videókat teljesképernyős módban nagyon szaggatva tudja csak lejátszani.
Most frissítettem a Internet Explorer-em + feltelepítettem hozzá az adobe flash player 11.3 és így jónak tűnik, igaz 1 óránál hosszab filmeknél még itt is lehet észrevenni akadást de ez már szinte elhanyagolható.
Nem tudom mi lehet a baj az internetemmel nincs gond a gépem is jó úgy hogy passz.
Egyébként feltelepítettem a legújabb Mozzilát és azzal is úgyan csak szaggatott.
Ha jól tudom a chrome és a mozzila beépítetten már tartalmazza a flast a HTML5 miatt de ehhez már ennyire nem értek ....
Olvastam több helyen h másoknak is vannak ilyen problémáik.
Valaki hozzáértő megtudná mondani mi lehet a baj ?
2012. aug. 14. 00:18
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!