A 15-25 éves korosztály hány százaléka NEM használja a facebookot?
Azt ugyan nem tudom, hogy a korosztály hány százaléka nincsen fent Facebook -on, az biztos, hogy én sosem fogok beregisztrálni, mert nem vagyok kíváncsi az internet világszinten működő (egyik) fertőjére, és azon emberek többségére, akik naphosszat ebben az "értelmi", és "kulturált" közegben tengetik a számítógép előtt töltött idejük 90 százalékát, "magasröptű" chatelésekkel, és "tetszikeléssel" karöltve. Nem azokról beszélek, akik fel-feljárnak 2-3 naponta 15-20 percre, velük semmi bajom. Az viszont irritál, amikor valami korombéli, vagy netán még fiatalabb képes ott tölteni az egész napját, és totálisan értelmetlen dolgokat csinál, ahelyett, hogy élvezné a nyarat, a szabadidőt.
18/F
"nem vagyok kíváncsi az internet világszinten működő (egyik) fertőjére, és azon emberek többségére, akik naphosszat ebben az "értelmi", és "kulturált" közegben tengetik a számítógép előtt töltött idejük 90 százalékát, "magasröptű" chatelésekkel, és "tetszikeléssel" karöltve."
Ezt látod, mert ezt akarod látni, így már van indokod rá, hogy ne kelljen beregisztrálnod az ismerőseid közé - gondolom nem szeretsz közöttük lenni.
Miért ne lehetne mondjuk egyetemi jegyzeteket megosztani Facebookon vagy ezzel kapcsolatban tudományos munkát végezni, dolgozni? Lehet, sőt, a többség erre vagy ártatlan beszélgetésekre használja - csak nem annak lesz nagy visszhangja.
#12 vagyok.
Miért érzem úgy, hogy az a nagy többség, az mégsem a nagy többség? Szerintem az nem csak az én ismeretségi körömben divat, amiket leírtam. Ha (szinte) mindenki arra használná a közösségi oldalakat, amiket te leírtál, egy szavam sem lehetne, mert tény és való, hogy az eredeti céljuk "elvileg" az, vagy valami ahhoz hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!