Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Lockerz nevű oldalt melyik...

A Lockerz nevű oldalt melyik korosztály használja a leginkább?

Figyelt kérdés
Mert nekem úgy jön le ez az egész hogy van egy halom 10-14 éves akinek örül a szája hogy szinte semmiért kaphat jó cuccokat, és aki ezt megcáfolja annak egyből a nyakának ugranak mert nem szeretnének kiábrándulni a kis mese világukból. Aztán még vannak a 14 év felettiek, akik vagy ugyan ez a kategória vagy próba szerencse alapon. De tapasztalt internetező nem hiszem hogy ilyennel foglalkozik. Szerintetek?
2010. júl. 17. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
én régebben szorgosan gyűjtöttem a pontokat. aztán egy redemptiont pont elkaptam, facebookon 17 másodperc után láttam meg a kiírásukat. természetesen rögtön mentem de addigra már semmi se volt. najó, egy párducmintás ipone skin (ipone nélkül). utána néztem fórumokat, és kb 30 másodperccel később már senki se kapott semmit. a szervereik meg a lehetetlenségig leterhelődtek... alapvetően én is tapasztalt netezőnek tartom magam, próba-szerencse alapon szórakoztam vele. én még egy évvel kitolnám azt a korhatárt 15-ig.
2010. júl. 17. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:

A tapasztalt internetező magasról lesz@rja a Lockerzt, és nem tesz fel róla feleslegesen egyértelműen megválaszolható kérdéseket.

Egyébként igen ez a korosztály, de még ha működik ez az ajándékozás, európaiaknak semmi esélyük nyerni valamit, mert amikor megnyitják egy pár percre a rendelést, akkor több 10ezer habzószájú amerikai kisgyerek hamarabb belép és b@szhatod.

Persze most a kötöszkődök mondhatják a szokásos dumát: "Háde' az ismerősömnek is megjött PS3"

2010. júl. 17. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
én 22 vagyok de én is be regeltem próba cseresznye
2010. júl. 17. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ártani nem ártanak legalább.Akár nevelő hatásúnak is vehetjük,egy ingyenes leckéből megtudják a gyerekek mire számíthatnak az életben.....:)
2010. júl. 17. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:

De jó hogy neki ugranak az az oldal vér komoly és fullra meg lehet kapni a cuccot csak

1. sok embert kell összegyűjteni min 20 az tök mindegy hogy azután hagyják a fenébe

2. naponta 10 percet rá kell szánni

3. rohadt gyorsnak lenni és a vásárlás napján egész nap rohadni a lockerzen és frissíteni míg egyszer csak megnyílik a bolt és baszott gyorsan meg kell rendelni amit akarsz

Na így meg fogod kapni amit akarsz!

2010. júl. 18. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb igazad lehet... De vannak hasonlóan naiv 20-30 évesek is.
2010. júl. 18. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyermeklelkű lehet valaki 22 évesen is........öhhhhmmm,nem célozgatok senkire........:D
2010. júl. 18. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!