Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért mondják sokan hogy...

Miért mondják sokan hogy vacak/elavult a Freemail?

Figyelt kérdés

Én ezt használom. Néha belassul, néha megőrül, de általában működik. Sokaktól hallom hogy elavult a Freemail és a Citromail, bezzeg milyen trendi a G-mail. Szerintetek tényleg így van? A G-mail mindig tökéletesen működik?

És mennyivel/mivel jobb?

2009. júl. 21. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A két levelezőt nem is érdemes egy napon említeni ....

A gmail sokkal gyorsabb , biztonságosabb, stabilan működik. . A spamszűrője az egyik legjobb . Különböző kiegészítőkkel bővítheted a postafiókodat, ha kell átalakíthatod a kinézetét. Automatikusan megjelenetiti a pdf -et a word és exel dokumentumokat a powerpoint bemutatokat .

A postafiókodat különböző szűrőkkel láthatod el . A leveleket akár színes cimkékkel felcimkézheted --így jobban rendszerezve vannak . Ezenkívül ugyanezzel a jelszóval használhatod a google naptárát és a google online dokumentum szerkesztőjét is akár...

Szóval szerintem messze jobb mint a freeemail...

2009. júl. 21. 12:26
 2/8 anonim válasza:
100%
illetve befigyel a 7-8 GB tárhely.
2009. júl. 21. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még megvan a freemail-es postafiókom (vagy hét éve), de csak hirlevelekre használom, a napi levelezést Gmail-lel intézem.
2009. júl. 21. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
A GMail-t több mint 2 éve használom, eddig mindig tökéletesen működött. GMail fiókkal használni lehet még több Google szolgáltatást is, pl. iGoogle, Reader, személyre szabott keresés, Könyvjelzők, stb.
2009. júl. 21. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én mindenkinek azt mondom hogy a freemail hotmail stb gyerekeknek való. én a tvn.hu és a gmail.com használom szerintem a mai piacon a legjobbak
2009. júl. 24. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Megdumáltatok na...:-)

Most irányítottam át az összes freemailes levelemet az új g-mailes postafiókomra. Később persze meg is fogom szüntetni a freeeeeeeeemailt.

G-mail forever jeeee!!

2009. júl. 24. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
sok féregvírus támadja a freemailt mert nagyon rossz a védelme és emiatt van mert nagy az adatforgalom
2009. aug. 4. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap az alig használt freemail-es postafiókban megint volt vagy öt spam és két hoax, pedig be van állitva a szűrő.
2009. aug. 6. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!