Miért mondják sokan hogy vacak/elavult a Freemail?
Én ezt használom. Néha belassul, néha megőrül, de általában működik. Sokaktól hallom hogy elavult a Freemail és a Citromail, bezzeg milyen trendi a G-mail. Szerintetek tényleg így van? A G-mail mindig tökéletesen működik?
És mennyivel/mivel jobb?
A két levelezőt nem is érdemes egy napon említeni ....
A gmail sokkal gyorsabb , biztonságosabb, stabilan működik. . A spamszűrője az egyik legjobb . Különböző kiegészítőkkel bővítheted a postafiókodat, ha kell átalakíthatod a kinézetét. Automatikusan megjelenetiti a pdf -et a word és exel dokumentumokat a powerpoint bemutatokat .
A postafiókodat különböző szűrőkkel láthatod el . A leveleket akár színes cimkékkel felcimkézheted --így jobban rendszerezve vannak . Ezenkívül ugyanezzel a jelszóval használhatod a google naptárát és a google online dokumentum szerkesztőjét is akár...
Szóval szerintem messze jobb mint a freeemail...
Megdumáltatok na...:-)
Most irányítottam át az összes freemailes levelemet az új g-mailes postafiókomra. Később persze meg is fogom szüntetni a freeeeeeeeemailt.
G-mail forever jeeee!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!