Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kínából e-bayen keresztül...

Monanke kérdése:

Kínából e-bayen keresztül mennyi idő alatt érkezett meg nektek a csomag?

Figyelt kérdés

E-bayen rendeltem több csomagot (TOMTOP eladótól,hátha ez valakinek mondd valamit).Szerintetek mennyi idő amíg megkapom?Azonnal postára adta,és el is olvastam amit írt ő 7-14 munkanapot határozott meg,de engem olyanok válasza érdekelne akik már kitapasztalták ezt.

A páromnak is rendeltünk már innen dolgokat,de az az Usa-ból jött és 1 hét alatt itt volt.

Remélem nem kell aggódnom amiatt hogy valahol itt a Magyar postán keveredett el,vagy éppen eltette ott valaki magának,merthogy nem ajánlva jön.

2012. aug. 10. 11:06
1 2
 11/13 anonim válasza:

Üdv! Megérkezett végül a csomag?

Én most rendeltem szintén tomtop-tól, és elvileg fel lett már adva a postán, de tracking number helyén nincsen semmi, vagyis nem tudom követni a csomagot. Kicsit ideges lettem azért kérdezem.

2013. szept. 17. 18:30
 12/13 keniko90 válasza:
Én e-bayen még nem vásároltam, mert találtam helyette egy jobb oldalt, ami sokkal olcsóbb és ugyanazok a termékek vannak rajta: aliexpress.com Tapasztalatból mondom, hogy kb. 2 hét mire megérkezik a csomag kínából, de volt már rá példa, hogy 6 nap alatt itt volt!!! És az sem mellékes, hogy nincs postaköltség. :) Ajánlom mindenkinek
2014. ápr. 11. 15:22
 13/13 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy Kínából sokkal gyorsabban ideér a csomag Mo-ra, mint a már itt Mo-n levő csomag elér a címzetthez. Ez "köszönhető" a tetves Magyar postának, aki lassan már drágábban dolgozik, mint egy futárcég, aki kimegy a megadott címre, felveszi a csomagot, és kiviszi a megadott címre, tehát háztól-házig szállít. Nekem pont van egy szállítás alatt levő csomagom, ami Kínából 8 nap alatt ért Mo-ra, és 21 napja itt van a postán, és xarnak kiszállítani. Ha csak lehet, a postát el kell kerülni jó messzire. Tetves banda.
2018. máj. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!