Létezhet az, hogy a PR Telecom korlátozza a torrent forgalmat?
Sziasztok.
Minden fúl sebességgel jön, csak a torrent nem. az ilyen 60-70 KB/s-el döcög.
Jött a napokban még rendesen aztán meg csak csordogál.
Ez egyik pillanatról a másikra történt.
Nálam is, közel a régi sebességgel megy a torrent.
Pontosan mit mondtál? Azt, hogy nem megy a torrent?
Először felhívtam az ügyfélszolgálatot,jeleztem nekik hogy ha torrent kliens segítségével szeretnék letölteni bizonyos adatmennyiséget,akkor napokig tart(pl,Ubuntu 12.04 LTS).
Azt mondták írjam meg az info@pr.hu email címre és a technikus kollégák kiderítik mi a hiba,mert ők arról nem tudnak,hogy kotláznák az adatforgalmat.Ezek után pár napra helyre állt a le és feltöltési sebesség.
Igen tudom. :)
De szerintem akik megalkották a P2P hálózatot,biztos nem azzal a céllal tették,hogy több millióan illegális tartalmakat osszanak meg világ szerte.A linux megosztása torrent segítségével leveszi a terhet a linux szervereiről.És ha korlátoznak egy ilyen adatfolyamot akkor hátrányos helyzetbe hozzák azokat a szervezeteket akiknek ez a hálózat használata könnyebbséget okozna számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!