Van még valaki aki használja az iwiw-et? Jo még egyeltalán valamire? (azon kívűl hogy teli van spam-ekkel)
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 05:23
2/5 anonim válasza:
Az iwiw addig volt jó, amíg megívóval lehetett csak regelni. Amióta nyílt reg van és a facebookot majmolják, az iwiw meghalt. Szökőévente egyszer lépek be, mert csak a spamek jönnek.
Ha valami egyedit találtak volna ki és nem a facebookot másolták volna, akkor talán még ma is lenne itthon létjogosultsága. Így nincs.
3/5 Egerecske válasza:
én használom az iwiwet is,,egyébként meg tudom hogy nem a legjobb de hát a facebook is néha kimerítő,, a sok lájkollással
Szerinted Marika szereti a csokis szalonnát,, ja igen nem, szerinted Petike hülye ja, igen nem,, meg a sok baromság ozd meg ha ilyen meg olyan ember vagy,, mert ha nem akkor szerencsétlen leszel stb,,,
a fészt egyetlen dologra használom, csete beszélgetem,, ennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
A facebook on le lehet törölni, vagy letiltani azt aki ilyen ...ságokat rak fel, az iwiw spamjei jönnek ha kell ha nem!
2012. aug. 9. 14:52
5/5 anonim válasza:
Én az iwiw-ről ezért töröltem magam, napi szinten 5-10 spam levél jött, képzelheted mekkora élmény volt törölgetni őket miután nem léptem be 1 hétig, no meg nem is beszélve arról, hogy vad idegenek akartak felvenni engem ismerősnek akiknek a neve szintén valami spam reklám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!