Internet lassúság?
Figyelt kérdés
nagyon lassú az internetünk pedig nem használjuk sokan max 2-3-an.még egy yuotube videót se tudok megnézni rendesen mert csak arra várok hogy betöltsön de nem tölt sose be inkább kikapcsolom, online filmet se tudok nézni mert 40 másodperc után már leáll és tölt tölt.. hiába várok bármeddig picit megy és ujra csak tölt. nemtudom mi lehet a baja, ha igy meg lehetne csinálni akkor segitsetek. előre is köszönöm.2012. aug. 9. 02:21
1/6 anonim válasza:
Fizess elő egy nagyobb csomagra. Nem tudom, mi a nagyobb. Ugyanis nem árultad el a jelenlegi előfizetésed sávszélességét. Ha 1 vagy 2 Mbited van, az egy személynek is kevés HD tartalmak streameléséhez, nemhogy 3-nak.
Egy 10 Mbites csomag már elég lesz (egy darabig).
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Ugyanezt csinálja nekem is!
Invitel ADSL van.
4/6 A kérdező kommentje:
t-home adsl internetünk van nekünk is.lemértem a sebességmérővel és ez jött ki: download: 0.46 mbps upload: 0.37mbps
2012. aug. 13. 01:27
5/6 anonim válasza:
a 046 meg a 037 az tényleg lassú,
jelezni kéne a szolgáltatónak,
6/6 A kérdező kommentje:
megprobálunk vele csinálni valamit, köszi a segítséget!
2012. aug. 13. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!