Mikor fognak feloldani? :/ (többi lent)
Figyelt kérdés
You're temporarily blocked from making public comments on Facebook.
Some of your comments have been reported as spam. To avoid getting blocked again, make sure your posts are in line with the Facebook Community Standards.
ezt írja ki a face mikor hozzáakarok szólni egy oldalnak a fényképéhez....
2012. aug. 6. 10:15
1/8 anonim válasza:
Remélem soha, máskor gondolkodj, mielőtt írsz.
2/8 A kérdező kommentje:
nem írtam semmi rosszat-.-""" csak írták egy képhez hogy sok kommentet kérnek. én meg sokat írtam. am kössz kedves vagy.
2012. aug. 6. 10:42
3/8 A kérdező kommentje:
az ilyen rosszindulatú emberektől nagyon tele van a nem létező micsodám -.- és az a legszarabb h nagyon elvagytok szaporodva.
2012. aug. 6. 10:43
4/8 anonim válasza:
Ez volt ám a kioktatás... Inkább te vagy elszaporodva a gondolataiddal. És igaza van az elsőnek, mármint a mondata második felével.
5/8 A kérdező kommentje:
jólvan. (: igazatok van. örüljetek. (am már feloldottak)
2012. aug. 6. 22:36
6/8 anonim válasza:
lehet, hogy az ilyen másik épelméjűek azt írják, hogy írjá kommentet eszetlenül, de attól a facebook spam-nek veszi, és letilt...gondolkodni kéne.
7/8 anonim válasza:
Én szerintem azt, hogy sok kommentet kér, nem úgy értette, hogy 1 ember szemetelje tele hülyeségekkel, hanem, hogy több ember írjon 1 kommentet, ez így logikusabb, bár amilyen emberek lakják a facebookot, bármi kitelik tőlük...
8/8 anonim válasza:
Na de jó, én is ugyanígy jártam, most már tudom miért nem enged hozzászólni. Fél percig nyomogattam a betűket meg az entert. Remélem hamarosan feloldanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!