Ha a Facebook-on egy csoportba egy egész albumnyi képet kiraktam és most ki szeretnék lépni a csoportból, akkor el fognak tűnni a képek is?
Ez gobelin csoport, és nem akarom, hogy eltűnjenek a képek, viszont nagyon idegesítő, hogy tegnap óta szó szerint percenként jönnek a lájkok a képeimre és ezzel az értesítések és nagyon-nagyon zavaró. Ezzel szemben persze örülök, ha tetszenek a képeim:) csak ne küljön egyesével értesítést a Facebook :)
Már a képeken beállítottam egyesével a "Leiratkozást", de azzal csak azt érem el, hogy a kommentekről nem kapok értesítést, a lájkokról viszont továbbra is.
Ha valaki tudna ebben minél hamarabb segíteni, nagyon megköszönném!!!
Hát ebben sajnos nem tudok segíteni, de gondoltam írok, hogy lásd valaki olvassa is. :)
Igazából valahogy le lehet állítani az összes értesítést, de nemtudom hogyan.
További jó gobleinezést! :)
Köszi, aranyos vagy :)
Szerencsére most már leálltak a lájkokkal:) Én arra jutottam, és több ismerősöm is, hogy a belső lájk értesítőket nem lehet kikapcsolni :( de most már mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!