HamBie kérdése:
Az ilyen oldalak átverések?
Figyelt kérdés
testmester.net
Rendelni szeretnék szteroidot és beszéltem 1 csávóval aki azt mondta ,hogy fel adja postára a "cucost" és én át veszem a postán a "cucot" és akkor kell csak kifizetnem az árút tehát előre nem kér semmit ! írjatok válaszokat pls
2012. aug. 5. 14:19
1/5 anonim válasza:
ha utánvéttel veszed, akkor hol a gond?
amúgy meg ha nem bízol ezekben, vannak boltok is.
(de egy laikus szólalt fel belőlem.)
2/5 A kérdező kommentje:
csak parázok mert még nem rendeltem remélem minden oké lesz
2012. aug. 5. 14:40
3/5 haaat válasza:
Menj be szépen egy boltba, ott az eladók ilyen kigyúrt...na mindegy szóval értenek hozzá, segítenek is szívesen, hiszen ez az érdekük. Aztán a boltban látod, hogy milyen a csomagolása a cuccnak, meg elvileg mi van benne, ha mást kapsz postán akkor többet ne rendelj onnét...valahogy így csinálnám.
4/5 A kérdező kommentje:
kösz:)
2012. aug. 5. 14:49
5/5 anonim válasza:
Egyrészt ha egy zacskó lisztet kapsz és kifizeted, utána mit tudsz csinálni?
Másrészt ez előbbi még a jobbik eset, mert annyit hallani interneten rendelt kétes összetételű és káros cuccokról, hogy én is inkább boltban venném, ahova vissza tudsz menni reklamálni. Netről inkább ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!