Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on hol lehet beállíta...

Facebook-on hol lehet beállítani, hogy melyik ismerősök, oldalak híreit mutassa a főoldalon?

Figyelt kérdés
Idegesít, hogy több oldal rendszerint ugyanazokat posztolja, vagy csak nem érdekel, ami meg érdekelne, kiszorul... De egyszerűen nem találom a beállítását, pedig régen ott volt a lap alján. Most hol van?
2012. júl. 29. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Rámutatsz egy bejegyzésre, jobb oldalt megjelenik egy "v" szerű gomb, klikk, "Leiratkozás: XY" vagy "XY összes eseményének elrejtése", klikk.
2012. júl. 29. 16:13
 2/2 anonim válasza:

Az adatvédelmi beállításokban próbálkoztam én is (egyéni" opciót választani, s az alatta levő többi helyen, ahol csak lehet, ezt az opciót választottam, de nem sikerült, mert továbbra is megjelentek a nem kívánt ismerősök, oldalak hírei. Erre kitaláltam az alábbi módszert:

Kattints a saját ikonképedre vagy neved linkjére, a megjelenő oldalon kattints az "Ismerősök" ikonképre vagy linkre, majd kattints egyesével azoknak az ismerőseidnek a nevére, akiknek a bejegyzései nem szeretnéd, hogy megjelenjenek a "Hírek" menüben, a lenyíló kis ablakban kattints az "Ismerősök" gombra, s a lenyíló menüben levő "Mutatás a Hírekben" opció elől vedd ki a pipát. Így biztos nem fognak megjelenni az illető ismerőseid bejegyzései a "Hírek" menüben.

2012. okt. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!