A diginet megéri az árát?
A StartNET nagyon olcsónak néz ki, de nem tudom, milyen a minősége, mert nem értek hozzá. Letöltésre jó?
Emellett kihoznák-e egyáltalán? mert kisvárosban élek, ráadásul annak is a szélén, ami már külterületnek számít. Mennyi lenne a beköttetés?
Nekem digi vqan és 2001 óta nem volt ilyen jó és stabil egyik szolgáltatóm sem. Gyakorlatilag hibátlan, de komolyan. Nekem a legolcsóbb van, annak a letöltési sebessége 2.5 megabájt/másodperc lenne hivatalosan, ennek ellenére mindig 2.6. A feltöltése meg 1.3 megabájt körül van és (atom) stabilan.
Összesen 2 év alatt kb. 3x "dobta el" a netet, akkor sem az ő hibájukból, hanem 1x valami útmunkások átvágták a digisek optikai kábelét, 1x a házban túrtak valami vezetékbe melósok ha jól emlékszem, a harmadikra meg nem emlékszem:) Minden ilyen esetben nagyon gyorsan reagáltak és csak pár óra esett ki max. Nincs modem, meg ilyen sz@rságok, csak kijön a szerelő, megkérdi melyik szobáig érjen el a kábel (én még plusz kábelt is kértem a kábeles routeremhez, vagy 10métert, a srác itt helyben legyártotta nekem szó nélkül. Ja és fele annyiba kerül a havidíj, mint az előző szolgáltatómnál ahol HUSZAD! ilyen "gyors" volt a letöltés (128Kilobit/másodperc) a feltöltés meg siralmas 12kilobit/másodperc, ami diginél 1.3MEGA:) Szóval én nagyon szeretem, semmi rosszat nem tudnék kicsiholni róla, ha akarnék sem. De ahhoz, hogy szidjam úgy érzem, már valami elvakult, született rosszindulatú vadállatnak kéne lennem:DD
hívd fel őket és kérdezd meg a te utcádban van e és ha nincs, mikorra tervezik és hol áll az engedélyeztetés, alközpontok létrehozása stb. DE azt tudni kell, hogy a digi főleg a nagy népsűrűségű területeken, főleg lakótelepeken nyomja, ahol egymást érik a "lakók" és ömlesztve csinálnak meg egy régiót, mert saját hálózatot építenek ki, optikai szálon és nem a meglévő hálózatokat, meg telefonvonalakat, csillagpontos kábeltv izéket használják. És így haladnak a városok közepe felé. +Egyébként, a TV-is erősebb jelet kap azóta, nővérem, mikor feljött, hirtelen azt hitte új TV-nk van (mert azt is igényeltük, a régit meg lemondtuk és nem bántuk meg, mert kb. fele árban volt és jobb minőségű) Én ennyit tudok nyilatkozni róluk első kézből, most is arról írok, nagyon meg vagyok elégedve vele, SOSEM volt ilyen jó netszolgáltatóm esküszöm.
ok.. (1x1024)/8=128 vs (20x1024)/8=2560
Így megvan?:)
Tapasztalatom a DiGI Start netével kapcsolatban:
Megéri az árát nagyon is, amellett, hogy olcsó, gyors és korlátlan is. Nagyon elégedett vagyok velük, mivel a letöltésem kb. 15Mbit szokott lenni másodpercenként, és a feltöltés is király.
4éve vagyok előfizetőjük, eddig 1x volt szakadás, mert hálózatot építettek, vagy mit xDD.
Beköttetés ingyen van.
NORMÁLIS SZOLGÁLTATÓK:
Telefon előfizetés mellé az ALTA Netet és a DRAVA Netet ajánlom.
Mobilinternetből a VIDA Net, vagy a T-Mobilet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!