Milyen a Diginet? Megéri? Gyorsabb mint a t-online?
Figyelt kérdés
Most reklámoznak a TV-ben kábel tv-t,és internetet együtt...erre szeretnénk előfizetni,akinek van,az légyszíves írjon véleményt róla:)2009. jan. 4. 15:59
1/8 anonim válasza:
olcsóbban többet. :D ha nálunk is elérhető lenne, váltanék.
olyanokat hallotam, hogy néha sokáig nem jönnek szerelni (ha gond lenne) de amúgy tuti nagyon.
2/8 anonim válasza:
Nem mindenhol elérhető, erről érdeklődj, mielptt lemondod a netedet h nálad van-e
3/8 anonim válasza:
Én azért átgondolnám a dolgot , ha elérhető felétek a Digi is ! A T-online legolcsobb csomagjában a net 3990 Ft és ezért 2 Mbit sebességet kapsz --a Diginél 2500 ft ért 20 Mbit sebességü netet !! Ami ugye akárhogy nézzük csak 10X gyorsabb kevesebb pénzért!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infókat,valószínűleg megpróbáljuk:)Annyi kérdésem lenne még,hogy ez az internet korlátlan?
2009. jan. 5. 20:30
6/8 anonim válasza:
De ez LAN vagyis sztem olyasmi mint a router!Ha sokan hasznaljak(sokan toltenek vagy ulnek gep elott es bongesznek) akk neked is lassabb lesz a net.(Lehet nincs teljesen igazam de en valami ilyesmit hallottam.)Mert a digisek az oldalukon mar reklamoznak 1 olyat hogy mar januar 1.tol rendelheto modemes net!!Tehat azt csak te hasznalod, nem kapcsolodik ra senki mas!Viszont a LAN os ugy mukodik hogy csoportokra vannak osztva a szamitogepek es azt csak abban a csoportban levok hasznaljak!
7/8 anonim válasza:
Elozo vok!:D
nalunk meg nincs bekotve de mar naon varjuk mert sokan azt mondjak hogy jo, csak nekem gyanus ez 1 kicsit hogy olcso es meg naon gyors is, de viszont barmikor valthatsz, nincs husegnyilatkozat...Szal nemtom, de hogy a mostani netemnel sokkal gyorsabb lesz az 1x biztos!:D
8/8 anonim válasza:
egy összehasonlítás: a t online nak van 1 Mbit/sec-es csomagja havi 6000-ért.A diginek 80 Mbites ( vagy 50 nem tom ) havi 4000 forintért.Szerintem a digi jobb =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!