Vissza lehet valahogy szerezni az e-mail fiókot? (lent)
Valami illetéktelen kedves egyed bejutott valahogy az e-mail fiókomba, persze megváltoztatta a jelszavam és a beállításokat is. Ha rákattintok a jelszóemlékeztetőre, a biztonsági kérdés helyett e-mail cím van beállítva, ami persze szintén nem az enyém meg valami bejelentkezés biztonságos számítógépről és telefonra küldhető kód, ahol a telefonszám meg megint nem az enyém tehát ezeket a lehetőségeket sem tudom használni.
Írtam e-mailt a hotmailnek, de 3 nap után sem válaszolnak, pedig nekem ebben a postafiókomban nagyon fontos üzenetek és adatok vannak, amikre a napokban nagyon is szükségem lesz, bár lehet, hogy már kitöröltek mindent teljesen..
Ilyenkor mit lehet tenni? Hogyan tudnám visszaállítani a fiókot, ha a Hotmail sem reagál semmilyen megkeresésre?
Mondták az egyszer használatos kódot, de az sem jó, mert ott sem az én telefonszámom van megadva.. :|
Ez így nehéz ügy lesz, .. azon gondolkodom, mivel is tudnád bizonyítani, hogy az a fiók valaha is a tiéd volt.
Talán ha tudod fejből, hogy addig mi volt a jelszó, mikor változhatott meg, milyen személyes adatok voltak beállítva, és ezeket megírod a hotmail supportnak.... Más esélyt nem látok a beazonosításra :)
Szerintem veszett fejsze nyele. Kétlem, hogy nagyobb energiát fordítanának arra, hogy ellenőrízzék, tényleg a tied volt a fiók.
Ha minden létező adatot, ami a fiókoddal kapcsolatos összeszedsz és elküldesz a hotmail supportnak, akkor talán van esély, de ne fűzz hozzá nagy reményeket. Ha meg bonyolult volt a jelszavad, akkor meg valami keylogger van a gépeden, amit sürgősen takaríts le! Mellesleg - ezért nem kell Windowst használni, vagy ha már mégis, akkor normális tűzfalat és víruskergetőt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!