Blogom olvasóiról tudok valahogy valamilyen infót szerezni?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, hogy kik olvashatják. Tudok bármilyen információt kapni róluk? (blogspotos)2011. dec. 29. 00:26
1/4 anonim válasza:
Sima blognál nem tudom hogy megy. Ha felteszel egy tárhelyre egy ingyenes és modolható fórummotort, akkor esetleg ip címeket megtudhatsz. De nem értem, milyen infókra vagy kíváncsi?
2/4 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen az a helyzet, hogy blogolok, de csak a magam kedvére. Nem nagyon szeretném ha olyan emberek látnák akik ismernek. (kivéve egyet) Az utóbbi időben észrevettem, hogy annak ellenére, hogy nincs megjelenítve a bloglistán és a keresőben sem, és elvileg ez az illető sem olvassa, van látogatóm. kíváncsi vagyok, hogy ki lehet, vagy ez hogy van? hogy találhatott rá egyáltalán? (kezdő vagyok én ebben még:$ )
2011. dec. 29. 00:44
3/4 A kérdező kommentje:
azt, hogy van látogatóm az oldalmegjelenítések számából gondolom.
2011. dec. 29. 00:45
4/4 anonim válasza:
Sehogy. nyilván a szolgáltató ezt nem is engedné. Képzeld, ha bárki megkereshetne bárkit a neten keresztül ...
én a helyedben nem írnék ki olyasmit, ami nem tartozik másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!