Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Blogom olvasóiról tudok...

Blogom olvasóiról tudok valahogy valamilyen infót szerezni?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, hogy kik olvashatják. Tudok bármilyen információt kapni róluk? (blogspotos)
2011. dec. 29. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Sima blognál nem tudom hogy megy. Ha felteszel egy tárhelyre egy ingyenes és modolható fórummotort, akkor esetleg ip címeket megtudhatsz. De nem értem, milyen infókra vagy kíváncsi?
2011. dec. 29. 00:31
 2/4 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen az a helyzet, hogy blogolok, de csak a magam kedvére. Nem nagyon szeretném ha olyan emberek látnák akik ismernek. (kivéve egyet) Az utóbbi időben észrevettem, hogy annak ellenére, hogy nincs megjelenítve a bloglistán és a keresőben sem, és elvileg ez az illető sem olvassa, van látogatóm. kíváncsi vagyok, hogy ki lehet, vagy ez hogy van? hogy találhatott rá egyáltalán? (kezdő vagyok én ebben még:$ )
2011. dec. 29. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:
azt, hogy van látogatóm az oldalmegjelenítések számából gondolom.
2011. dec. 29. 00:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy. nyilván a szolgáltató ezt nem is engedné. Képzeld, ha bárki megkereshetne bárkit a neten keresztül ...

én a helyedben nem írnék ki olyasmit, ami nem tartozik másra.

2011. dec. 29. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!