Hogy vehetném fel a kapcsolatot a yahoo-val vagy a flickr-rel?
Figyelt kérdés
Van egy galériám a flickr-ön, amit még vagy 2-3-4-éve kezdtem el, és sajnos elfelejtettem a jelszavamat, de nem tudják elküldeni a kódot, hogy megváltoztassam, mert a yahoo e-mail fiókom jelszava ugyanaz volt, amit a flickr-é, és nem tudok belépni. Vagy egy fél évig nem léptem be, és ezért nem emlékszem rá. Ha írnék nekik, hogy valahogy igazoljam magam (személyi igazolvány bescannelve, vagy valami) akkor szerintetek tudnának segíteni?
És ha igen, akkor van a yahoo-nak valami e-mail címe? Mert van ilyen faq, de ott nem találok semmi értelmes választ.
2012. júl. 28. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!